Byggnadsstål och smide i Karlskrona

Karlskrona Stål Mekaniska utför olika typer av smide, allt från mindre reparationer till smidet i hela entreprenader. Vi skapar skräddarsydda lösningar inom svets och smideskonstruktioner till dig eller ditt företag.
Byggnadsstål och smide i Karlskrona
Karlskrona Stål Mekaniska tillverkar allt från mindre smidesdetaljer till hela stålstommar till byggnader. På Karlskrona Stål Mekaniska tillverkar vi allt inom svets och smide såsom stålstommar, pelare och balkar som ingår i olika byggnadskonstruktioner.
Smideskonstruktioner
På Karlskrona Stål Mekaniska hjälper vi ditt företag att hitta rätt lösningar till din byggnadskonstruktion. Med en lång erfarenhet och våra yrkeskunniga medarbetare skräddarsyr vi ett hantverk inom svets samt smideskonstruktioner till ditt företag.
Detaljer av smide
I vår tillverkning som finns belägen i Karlskrona skapar vi detaljer i smide. Har du en idé som du vill förverkliga? Fråga oss så hjälper vår kunniga personal dig att smida både gammeldags smidesdetaljer men även smide av modernt rostfritt. 
Trappor och räcken
En viktig komponent i våra arbeten är givetvis trappor och räcken till byggnadskonstruktioner. Karlskrona Stål Mekaniska tillverkar och monterar trappor och räcken i skräddarsydda former.

På Skeppsbron i Karlskrona har vi bidragit med stålarbeten till den bärande stålstommen, avväxlingar och taket. På Restaurang Sjörök är de dekorativa vindkryssen som vi monterat synliga vilket annars är ovanligt då stommen oftast byggs in. 


    Karlskrona Stål Mekaniska har varit med och rest byggnaden av Scandic Hotell vid Borgmästarkajen i Karlskrona. Vi har monterat den bärande stålstommen, avväxlingarna och det bärande taket till byggnaden.


      I centrum av Karlskrona finns Brf Nordstjärnan där Karlskrona Stål Mekaniska har levererat stålpelare till byggnadens balkonger.