Svetsning sedan 1992
Allt inom svets & svetsning

Karlskrona Stål Mekaniska har sedan 1992 utformat olika arbeten inom svets samt smideskonstruktioner, allt från nybyggnationer till maskinreperationer. Vi gör arbeten utifrån dina önskemål och guidar dig till lösningar som är anpassade just till dig eller ditt företag. Karlskrona Stål Mekaniska tycker det är viktigt att kunna leverera men också bevara ett befintligt hantverk.
Superföretag 2019

Sedan 2004 har Bisnode och Veckans Affärer varje år tagit fram en lista över årets Superföretag. I år var det 717 företag landet över som uppfyllde kriterierna för att ta sig in på superlistan. I år var det 717 företag landet över som uppfyllde kriterierna för att ta sig in på superlistan. Vi på Karlskrona Stålmekaniska är väldigt glada och stolta över att vara ett av dessa.För att få ingå i rankingen till årets Superföretag krävs det att uppfylla en rad högt ställda kriterier. Kriterierna ska uppfyllas minst fyra år i rad för att få chansen att komma med på den omtalade och exklusiva listan. Bland annat ställs det krav på en omsättningsökning och vinst, samtidigt som vi ska visa upp en stabilitet och långsiktighet i affären.

Våra certifikat

Karlskrona Stål Mekaniska är certifierade enligt SS-EN 1090-1. Detta innebär att vi som verkstad får tillverka och leverera bärande komponenter samt byggsatser i stål till byggplatser i Sverige. Denna CE-märkning är obligatorisk för bärverksdelar i stål. Vi är även certifierade i ISO 3834-3 med inriktning på industri.