Maskinreperation i Karlskrona

Karlskrona Stål Mekaniska erbjuder tjänster i form av maskinreparation och service. Olika varianter av metallhantverk repareras med en lämplig metod och återvinns på så sätt till ett längre liv. Vi reparerar allt från mindre detaljer till stora maskindelar på skogsmaskiner och andra entreprenadmaskiner.
Reperationssmide
Karlskrona Stål Mekaniska finns till hands för dig som behöver hjälp med svets och smidesreperationer ute på fält. Det kan gälla reperationer av entreprenadmaskiner såsom skogsmaskiner, lantbruksmaskiner, lastbilar, flak, båttvättar och hissar. Vi repererar allt från mindre detaljer till hela konstruktioner. 
Maskinreperation i Karlskrona
Behöver du reparera ett mindre föremål eller en stor entreprenadmaskin? I vår stora verkstad på Karlskrona Stål Mekaniska har vi allt som behövs för att kunna göra en reperation av allt från mindre detaljer till stora maskinreperationer. Våra goda svetskunskaper är grundpelaren i vår verksamhet. Är du i behov av en maskinreperation? Våra yrkeskunniga medarbetare hjälper dig och ditt företag som ligger beläget i Karlskrona.

I Karlskrona Stål Mekaniskas verkstad utför vi allt från små till stora kvalificerade svetsarbeten med stora ytor och goda lyftmöjligheter. Vi genomför reparationsarbeten inom svets- och ståljobb som detaljer till hissar/hisschakt, förstärkning av bryggor, båttvätt, påkörningsskydd samt entreprenadmaskiner. Vi utför även arbete ute på fältet, såsom montage och reparationer.