Stålkonstruktioner i Karlskrona

Karlskrona Stål Mekaniska tillverkar specifika och avancerade stålkonstruktioner. Vi gör specialanpassade arbeten såsom arbetsplattformar och maskinstativ samt olika typer av maskindelar.
Stålkonstruktioner i Karlskrona

Karlskrona Stål Mekaniska tillverkar avancerade plattformar till industrier i både rostfritt, svartstål och aluminium. Vi skapar olika arbetsplatsformar, kabelbanor till detaljer, vagnar, vattenrening och maskinutrustning för återvinning av lampor samt lysrör. Karlskrona Stål Mekaniska tillverkar allt från mindre detaljer till hela smideskonstruktioner samt stålkonstruktioner inom industrin. 
Specialutformade stålkonstruktioner
Har ditt företag ett behov av en idé så hjälper vi er med lösningen. Karlskrona Stål Mekaniska kunniga personal är behjälplig i hela processen från idé till en färdig produkt. Vi specialanpassar stålkonstruktioner inom industrin och utformar stora skräddarsydda arbeten inom arbetsplattformar, maskinstativ samt olika typer av maskindelar.

Karlskrona Stål Mekaniska tillverkar och monterar delar av maskiner för återvinning av lampor samt lysrör till MRT International.

Foto © MRT