Trappor och trappräcken i Karlskrona

Karlskrona Stål Mekaniska tillverkar, levererar samt monterar industriräcken, smidesräcken och trappor. Vi tillverkar allt från trappor samt trappräcken i rostfritt stål till ett målat material i en önskad färg.
Tillverkning av trappor och trappräcken i Karlskrona

Karlskrona Stål Mekaniska tillverkar, levererar samt monterar trappor och stålräcken. Karlskrona Stål Mekaniska har en stor erfarenhet av ståltrappor, stålräcken, spiraltrappor, raka trappor samt designade trappor. 
Är du i behov av trappor och trappräcken?

En trappa gör mycket för ett hem, både rent funktionellt men även designmässigt. Vi levererar specialutformade trappor och trappräcken för både inomhus samt utomhusbruk. Karlskrona Stål Mekaniska levererar trappor, räcken samt flexibla lösningar till din byggnadskonstruktion eller hus. 

Specialutformade trappor
Karlskrona Stål Mekaniska tillverkar trappor och räcken i rostfritt stål eller ett målat material i en önskad färg. Trapporna tillverkas både för utomhus samt inomhusbruk. Önskar du ett specialdesignat räcke till din trappa så lägger vi gärna fram förslag på en passande design.
Altanräcke till sommarhuset
Söker du ett altanräcke till ditt sommarhus? Karlskrona Stål Mekaniska skräddarsyr altanräcken till ditt hus, direkt utifrån dina önskemål. Vi besöker dig gärna och lämnar förslag på altanräcken som passar just din byggnads trappa.

Inne i en av byggnaderna på Skeppsbron i Karlskrona (Länsstyrelsen) har vi monterat stommen till trapporna. Som pricken över i:et har vi enligt konstruktörens önskemål, skapat ett räcke där vi har ”sytt” med rostfri stålvajer längs med trappans sidor. Ute på taket har ett räcke av rostfritt nät monterats som också har ”sytts” fast i ett rostfritt rör.


  I entrén till Scandic Hotell i Karlskrona kan besökarna beskåda arkitektens räcken som pryder varje våningsplan. Alla vånings- och trappräcken har Karlskrona Stål Mekaniska monterat i oljebehandlad plåt som ger den speciella och dekorativa ytan. Detta är ett kreativt sätt att kombinera en säkerhetsdetalj med det estetiska.


   Karlskorna Stål Mekaniska har tillverkat och monterat det rostfria räcket samt en skräddarsydd brandstång i lekplatsen Eklövet i Hoglands Park, Karlskrona.


    På Brf Nordstjärnan i Karlskrona har Karlskrona Stål Mekaniska tillverkat och monterat balkongräcke, trappräcke samt en spiraltrappa.


     På Marinmuseet i Karlskrona finns det spår av Karlskrona Stål Mekaniskas smidestalanger: rockhängare, ventilationsgaller längs de stora glaspartierna, skylthållare för information, ställningar till montrar och stag till gallionsfigurer – allt för att smälta in i miljön. Sist men inte minst har vi tillverkat de omtalade trapporna i Marinmuseumets entré och gallionssal med vangstycken av U-balk och steg av laserskurna bockade plåtar.